Chocolade Hazelnoot Mocha

De Chocolade en Hazelnoot Mocha combineert de zoete smaak van chocolade met de romigheid van koffie en een speciaal vleugje hazelnoot. Een echt dessert in een kopje!

Ingrediënten:

  • 1 shot espressokoffie
  • 1 kopje gestoomde melk
  • 2 eetlepels chocoladesiroop
  • 1 eetlepel hazelnootcrème
  • Slagroom (optioneel)

Bereidingswijze:

  1. Doe de chocoladesiroop en hazelnootcrème in een mok.
  2. Voeg de espresso toe en meng goed.
  3. Voeg de gestoomde melk toe en maak het geheel af met slagroom en geraspte chocolade.

MEER RECEPTEN

Romig, zoet en perfect voor elk moment van de dag.
🕑 Bereidingsduur: 10 minuten
IJskoffie met een vleugje karamel.
🕑 Bereidingsduur: 5 minuten
Romige, koude drank met chocolade.
🕑 Bereidingsduur: 5 minuten
Klassiek Italiaans dessert met warme koffie en ijs.
🕑 Bereidingsduur: 2 minuten
Aromatisch en opvallend met een vleugje kruiden.
🕑 Bereidingsduur: 8 minuten
Verfrissend en intens in één kopje.
🕑 Bereidingsduur: 5 minuten
Klassiek en romig met een vleugje kaneel.
🕑 Bereidingsduur: 5 minuten